ELKE WEEK

Vertellen Joris van Visreis.nl of Sabina Velthuijsen velthuijsje.nl over hun ervaringen en avonturen overzees en in onze eigen Nederland.

joris%20visreizen%20barra_edited.png

JORIS NEEMT JE MEE OP DE VISREIS VAN JE LEVEN.

Joris Nieuwenhoff is een begrip in hengelsportland. In de afgelopen 40 jaar is hij naar veel verschillende locaties in de wereld gereisd om te vissen. Costa Rica, Panama, Oman, Mexico, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Zuid Engeland, Kaap Verdië, Angola en ga zo maar door. Elke reis heeft een bijzonder karakter en komt met de nodige avonturen. In deze column verteld Joris over zijn dagelijkse beslommeringen van zijn visreisbureau en natuurlijk ook over de fantastische gebeurtenissen tijdens zijn reizen.

velthuijsje-vooraanzicht_3526205542.jpg

RUIMTE, RUST 
EN 
RUISENDE POPULIEREN

In het zuiden van Friesland, ver weg van drukte en lawaai, en midden tussen de natuurgebieden en vogelbroedplaatsen, vindt u het kleine knusse Velthuijsje..

U kunt hier prachtig varen - per zeilboot of sloep - over de Friese meren naar Sloten, Langweer of Heeg, of door de Weerribben naar historische en pitoreske plaatsjes als Giethoorn, Blokzijl en Kalenberg. Vissen kunt u voor de deur aan het Helomakanaal.