MIKKY DE BOON

IN HET DAGELIJKS LEVEN

Operator meldkamer Siemens
( aansturen van beveiliging / brandweer en politie)
Privé chauffeuse voor diverse buitenlandse artiesten
Feestbeest 😏

HAAR DISCIPLINES

100% roofvis

HAAR PERSOONLIJKE RECORD

Snoek buitenland 106cm, NL 104cm
Baars 43cm
Snoekbaars 87,5cm

SOCIA MEDIA

Instagram: mikkechickk

mikky boon barracudas.jpg

Dagelijks leven:

 

Ik ben operator in de meldkamer van Siemens. Iedereen denkt dan dat ik bezig ben met huishoudapparatuur, maar daar is niets van waar! 

Ik ben constant bezig met het aansturen van de beveiliging, brandweer en politie naar alarmmeldingen. Daarnaast ben ik ook priv chauffeuse voor diverse buitenlandse artiesten als zij in Nederland moeten draaien. Ik ben zelf ook nog eens een feestbeest en ik vis natuurlijk graag, dus vaak is het best hectisch om dat allemaal te combineren.

 

Visdisciplines:

 

Roofvis, roofvis en roofvis! 

(Ik sta er 100% voor open om nieuwe dingen te leren en op andere soorten te vissen, maar mijn geduld laat mij vaak in de steek haha) 

 

PB: 

 

Als het buitenland mee telt sta ik met Snoek op 106cm, en anders op 104cm. (ach wat zijn die 2cm nou!! ;P) Baars 43cm en Snoekbaars 87,5cm. Het wordt tijd dat ik ook eens meerval en roofblei aan dit lijstje toe kan voegen!! 

 

Waarom ik graag vis:

 

Vissen is mij met de paplepel ingegoten. Opa viste, mijn vader vist, dus ja, ik vis. Ik ben altijd al een buitenmens geweest en wat is er nou mooier dan buiten in de natuur je stukje rust vinden terwijl je actief bezig bent.  

 

Via instagram heb ik zoveel nieuwe leuke mensen leren kennen die altijd klaar staan met tips, een dagelijks babbeltje of zelfs waar ik nu vaak samen mee ga vissen. Daarom vind ik het hele idee van de Barracudas echt superleuk en ik vind het een top idee, vooral omdat de hele visserij een community hoort te zijn waar je dingen kan leren van elkaar en elkaar helpt groeien als visser zijnde.  

 

‘We rise by lifting others’