Linda de Roode

IN HET DAGELIJKS LEVEN

Logopedist en ondernemer

HAAR DISCIPLINES

Karper

HAAR PERSOONLIJKE RECORD

PB is een Balkan spiegel van 26,5 kg.

SOCIA MEDIA

Instagram: carpwomanlinda

linda carp profiel.jpg

In het dagelijks leven ben ik logopedist/ondernemer. Ik ben getrouwd met Sebastiaan en heb twee kinderen. Een prachtige dochter Noah (2010) en een stoere zoon Levi (2012). 

Ik vis op karper en mijn PB is een Balkan spiegel van 26,5 kg.

Als je een man hebt die zo fanatiek op karper vist als mijn man, dan wordt je gedwongen om op z’n minst mee te gaan. Binnen de kortste keren kreeg ik een hengel in m’n handen gedrukt en snel daarna was ik besmet met het karpervirus. Dit is nu ruim twee jaar geleden en intussen heb ik mijn eigen hengels en wil ik stronteigenwijs alles zelf doen en/of kunnen. 

Wanneer we tijd hebben en nemen, reizen we heel Europa door met onze hengels en niet te vergeten honderden kilo’s boilies. Via Google earth zoeken we de meest afgelegen en onbekende wateren om het karperbestand te checken. Inmiddels zijn we heel wat avonturen rijker. Standaard komen we elke keer weer vast te zitten met de auto of zwemt er een slang over je benen heen als je verkoeling in het water zoekt. Naast het vissen genieten we tussentijds van de gastvrijheid in diverse landen. Lekker eten en andere culturele uitstapjes. Maar nooit voor lang, want vissen is toch echt ons ding.

Naast onze passie zetten we ons ook op verschillende manieren in voor dierenleed en mensen in nood. De luxe die wij in onze levens hebben, is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Dit zien wij helaas veel op onze reizen. 

Geweldig dat de Barracuda’s is opgericht. Een platform door vrouwen in de viswereld. Vissen is een lifestyle voor mij. Meer dan alleen vismateriaal en vangsten. Geweldig om op deze manier informatie uit te wisselen, leuke artikelen te lezen en wie weet wat in de toekomst nog meer.

Onze avonturen zijn te volgen op mijn instagrm pagina: carpwomanlinda.