Kids in the Garden

LEUKE UITJES OM SAMEN TE DOEN!

Zelf ben ik moeder van 2 kinderen en weet wat een opgave het kan zijn om ze te stimuleren om lekker naar buiten te gaan.

In deze tijd met flikkerende schermen kunnen ze immers virtueel naar buiten.

Daar nemen wij geen genoegen mee!

Buiten zijn is goed voor de ogen en je geest. Het is ook van belang dat kinderen niet de connectie verliezen met wat er echt toe doet, de verbinding met de natuur en zichzelf.

Wij geven tips van leuke uitjes. 

Trek erop uit, prikkel de geest, verwonder je over de natuur en al haar creaties.

fossiele haaientand.jpg

HAAIENTANDEN ZOEKEN IN CADZAND

BRON: plazilla.com & Berend Masselink

Ooit een haaientand gezien? Je hebt verschillende vormen en maten maar de tand die mij enorm fascineert is die van de megladon. Een soort MEGA grote witte haai die 18 miljoen jaar leefde. Neefjes en nichtjes van deze reus hebben hun tanden verloren en die kan je vinden op het strand van Cadzand

naturalis .jpg

GA OP ONDERZOEK UIT

In Naturalis ben jij de detective

Bij Naturalis gebruiken we verwondering als vertrekpunt om te leren. Wij ontdekken samen de rijkdom van de natuur. Wat iemand ook weet, er is altijd meer om enthousiast over te zijn, meer om te leren en meer om te onderzoeken.

compilatie_zeeaquarium-bergen-aan-zee.pn

EEN VIJVER VOL PIRANHA'S?

Maak kennis met bijzonder zeewezens

Durf jij onder het skelet van onze potvis door te lopen? En vervolgens over een brug met daaronder een vijver vol piranha’s? Duik mee in de wonderlijke onderwaterwereld van het Zee Aquarium in Bergen aan Zee! Sta oog-in-oog met de zeehonden Selma en Tjark. En ontdek de meest bijzondere vissen, zeedieren en schelpen uit alle windstreken!

Leuk Meisje

HEB JIJ EEN TIP?

Deel die met ons

Ben jij bij een te gek museum geweest of heb je een fantastisch avontuur beleefd? Mail ons en wij delen dit op deze pagina.