recepten kabeljauw-visrecept-thais.jpg

KABELJAUWBURGER MET THAISE SALADE

Wat heb je nodig:

2 Kabeljauwburgers

200 gram peultjes

250 gram paksoi

100 gram tauge

1 rode ui

1 komkommer of 6 snack komkommers

handje pindas

rode pepers

2 limoenen

1 el vissaus

1 tl bruine suiker

1 teentje knoflook

optioneel handje cassave chips

Bak de kabeljauwburgers volgens de instructies op de verpakking

Houd 2 grote bladeren groen van de paksoi achter en snijd de rest fijn. Wok de peultjes en taugé in 3-5 minuten beetgaar. Snijd de komkommer in dunne plakjes en de rode ui in dunne ringen. Als je van pittig houdt, snijd dan de rode peper in dunne ringen.

Maak de dressing door de knoflook fijn te hakken. Meng dit met het sap van de limoenen, vissaus en de bruine suiker.

Meng alle groenten door elkaar. Besprenkel dit met de dressing. Garneer met de geroosterde pinda's. Serveer de burgers op een blad van paksoi met de salade. Serveer eventueel met de cassavechips.

Eet smakelijk!

Wist je dat er een Fresly Fish box bestaat? Deze kan je maandelijks bestellen. Hier zitten verschillende visgerechten in die na invriezen maar liefst 3 maanden houdbaar is.