DE mensen achter Jarocells

Jan vermeulen jaro.jpg
Jan Vermeulen
  • Facebook
  • Twitter

Managing Director

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me.

sabine vermeulen jarocells.jpg
Sabine Vermeulen-
ten Berge
  • Facebook
  • Twitter

Customer service manager

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me.

Jarocells, maker van top of the notch Lithium accu's van nederland

Jarocells lithium accu behoren tot de beste lithium accu's van Nederland en ik kan wel terecht zeggen op de huidige westerse markt. De accu heeft alle kwaliteiten van een lithium accu die je van een lithium accu kan verwachten. Licht in gewicht, snel te laden, vol vermogen, lange levensduur èn wat deze accu ook heeft is een gratis app waar je de actuele waarden van de accu kan aflezen zoals: voltage. stroom ( lasden en ontladen) temperatuur en het aantal keer dat de accu geheel is ontladen en weer opgeladen.

Je snapt waarom een Jarocells een uitstekende investering is voor een karpervisser of aan boord van een visboot en bellyboat. Maar hier houdt het niet op. Koop je een Jarocells dan koop je ook service. En dit is wellicht waar zij zich extra in onderscheiden. Dit heb ik uit eigen ervaring meegemaakt. 

De Barracudas gebruiken 2 stormcases 12V 50Ah op 2 bellyboaten en viskajak. En je kan echt een hele dag met 1 accu doen, ideaal. Vooral omdat de case waarin de accu verpakt zit waterdicht is en zo beschermd is tegen weersomstandigheden.

Video volgt nog....