HEIDI LEEUWIS - VOGELESANG

IN HET DAGELIJKS LEVEN

Groepsleerkracht groep 8
Begeleider en coach voor studenten in het onderwijs
Echtgenote van Albert en moeder van femke

HAAR DISCIPLINES

Strandvissen

HAAR PERSOONLIJKE RECORD

Teamlid NL vrouwenteam kustvissen
Vist sinds 2007 de Nederlandse kampioenschappen mee, met als hoogtepunten:

2011 3e plaats en in 2015 Nederlandse kampioen.
2x WK gevist 2011 Italie, 2014 Frankrijk
En een joekel van een heilbot in Noorwegen 😁

SOCIAL MEDIA

Instagram: heidileeuwis_fishing

Heidi leeuwis vogelezang barracudas.jpg

Ik ben in het dagelijks leven groepsleerkracht op een basisschool in groep 8. Ook begeleid en coach ik studenten tot toekomstige collega 's in het basisonderwijs. Daarnaast ben ik echtgenote van Albert Leeuwis en trotse moeder van een hele lieve dochter Femke van nu 11. 

De vrije tijd die naast het gezin, werk en vissen nog over is, besteed ik graag aan sporten in de sportschool! ( fitness en cardio boksen) + en in deze coronatijd wandel ik veel. De passie voor het vissen delen we gezamenlijk. We gaan als gezin jaarlijks naar Noorwegen om daar naast het vissen van de kant- en het vissen met onze eigen boot- ook lekker te wandelen en paard te rijden. Puur om te ontspannen.

In Nederland vis ik het liefst vanaf het strand en in de havens van Rotterdam!

Daarin ben ik erg fanatiek en vol passie.

In de wedstrijden ( zowel op nationaal als internationaal  niveau) die ik van het strand vis gaat het eigenlijk niet om de grootste vis maar het aantal vissen en het totaal aantal centimeters.

Als ik dan toch de grootste vis moet noemen is dat een joekel van een heilbot in Noorwegen. 

Op de vraag waarom ik graag vis, hoef ik niet lang na te denken: Werkelijk niets is heerlijker dan op het strand te zijn, te genieten van de omgeving en de rust, wind door de haren en zo je koppie leeg te maken!

Ik ben een Barracuda omdat ik met plezier en passie mijn sport beoefen. Soms puur voor ontspanning en soms juist competitief. Verder wil ik graag laten zien hoe mooi het is om als vrouw te vissen.

Dit vissende vrouwenplatform is hier het mooiste middel voor, waarbij elementen als:  naar hogere niveaus tillen, support en expertise delen voor en door vrouwen hoog op de lijst staan!!!!