recepten Garnalen-Flamkuchen-600x400.jpg

FLAMKUCHEN MET GARNALEN

Wat heb je nodig:

Gemarineerde garnalen

1 rol vers flamkuchendeeg ( van tante Fanny )

200g creme Fraiche

1 rode ui

kleine courgette

geraspte kaas

teentje knoflook

handje rucola

versgemalen peper en zout

Haal het deeg uit de verpakking en rol dit uit. Vouw ongeveer 1 cm van de kanten naar binnen. Pers een teentje knoflook uit boven de creme fraiche. Bestrijk het deeg met de crème fraiche en bestrooi met flink wat gemalen peper en kaas.

Snijd de courgette in hele dunne plakken met behulp van een kaasschaaf of mandoline. Leg deze op de flatkuchen. Beleg verder met fijngesneden rode ui. Verspreid de garnalen over de flamkuchen. Bak het geheel in 15-17 minuten klaar, kijk af en toe hoe het gaat. Strooi flink wat rucola over de flatkuchen als deze uit de oven komt.

Eet smakelijk!

Wist je dat er een Fresly Fish box bestaat? Deze kan je maandelijks bestellen. Hier zitten verschillende visgerechten in die na invriezen maar liefst 3 maanden houdbaar is.