DIANA GREGOOR

IN HET DAGELIJKS LEVEN

Student-Zelfstandige / aspirerend polymathicus - Een (vlieg)visser-universalis zeg maar ;) 

HAAR DISCIPLINES

Vliegvissen

HAAR PERSOONLIJKE RECORD

Rivier: Stroomgebied Maas (Grensmaas, Amblève, Rur): 

Beekforel: 48 cm

Vlagzalm: 44 cm 

Regenboogforel: 64 cm

         Barbeel: 86 cm

         Roofblei: 74 cm

         Baars: 36 cm

         Snoekbaars: 46 cm
         Snoek: 81 cm

SOCIAL MEDIA

Instagram: diana.aoe

diana gregoor.jpg

Ik hou zelf vooral van het vliegvissen en dan liefst op salmoniden. Maar roofvis en andere leuke sportvissoorten kan ik zeker appreciëren.

Verder ben ik ook geen purist wat vliegvissen betreft. Als de wind of andere omstandigheden het zeer moeilijk maken pak ik gewoon een spinstok vast.

Laatste tijd verdiep ik me steeds meer op de mooie snoekvisserij binnen Nederland. Heerlijke visserij en ook met streamers mogelijk.

 

Ik hou van alles wat met water te maken heeft en vissen. Zowat al mijn vakanties staan in het teken van vissen en het is dan ook echt een passie van mij.


Mijn voorkeur gaat vooral uit naar vliegvissen. Niet de gemakkelijkste of altijd meest effectieve manier van vissen maar voor mij wel de leukste.

Wadend in de stroming, bewapend met een vliegenlat en op de achtergrond het kabbelend geluid van een riviertje.. Pure ontspanning is dat voor mij.

 

Maar ik vind zowat alle andere manieren van vissen ook heel leuk. Vanuit een bellyboat of kajak, op zee, op een meer,...

 

Uitzonderlijk mooi vind ik het wanneer ik deze prachtige activiteit kan delen met anderen. Dit platform voor vissers & door vissende vrouwen is daar uitstekend voor!