DANIELLE SMITS

IN HET DAGELIJKS LEVEN

Moeder van 2 dochters 13 & 16 jaar

BOA in het OV

NL Dames team Karpervissen

HAAR DISCIPLINES

Karpervisser in hart en nieren

HAAR PERSOONLIJKE RECORD

Spiegelkarper 20,2 kg!!

SOCIAL MEDIA

Instagram: Danielle.smits78

danille%20smits%20barracuda_edited.jpg

Ik vis het liefst op karper. Is het in een slootje met een pennetje, of statisch met de gehele uitrusting voor een week aan de waterkant. Van beide kan ik enorm genieten.

De voorbereidingen, de reis naar je visplek, alles op de juiste plek en de lijnen zo snel mogelijk nat maken! Als de pieper afgaat, of de dobber onder water verdwijnt..... De adrenaline...met die kromme hengel staan, de molen die tikt uit de slip..de kracht van de karper aan je haak. WAUW Dat is vissen!! Geweldig.   

In de winter wil ik nog wel eens een roofhengel pakken en de slootjes afstruinen voor snoek of baars. Je bent toch lekker actief bezig en aan de waterkant.   

Mijn grootse karper woog 20,2 kilo en dat is mijn PR. Een gigantische spiegelkarper!

Dat wordt zeker mijn visitekaartje😍

Ik ben Danielle Smits, 42 jaar, 2 dochters van 13 en 16 jaar. Ik woon in Den Haag samen met Herman❤. 

Toen ik een klein meisje was, viste ik al graag. Met een vast hengeltje voorntjes vangen. Met een bootje het Hollands Diep op en daar vissen op brasem.

Later met de Feeder hengel op witvis. Ik bedacht me dat ik een keer op karper wilde vissen en ik kocht een karpersetje op internet. ik had wat filmpjes gekeken op 

YouTube en ging het proberen. Ik wist niet wat er gebeurde toen de pieper af ging!! Ik pakte de kromme hengel van de rodpod en voelde de kracht aan de haak. WAUW.. wat een sensatie!! Ik was om. Ik wilde meer.. Ik heb me enorm verdiept in het karper vissen. Bloedfanatiek ben ik en ik zit nu zelfs in het Nederlands dames team karpervissen en heb vorig jaar mijn eerste WK gevist in Frankrijk. Ik ben ook echt trots op mezelf dat ik het zover geschopt heb. Helaas door Corona is het dit jaar het WK niet door gegaan, maar ik hoop dat 2021 een beter jaar wordt🤞. 

Ik vind de Barracudas echt een top initiatief en ben super trots dat ik daar deel van mag zijn. 

Ik weet dat het viswereldje een mannenwereld is. Heel veel mannen zijn van mening dat een vrouw thuis achter het aanrecht hoort. Dat is de grootste onzin die er is. VROUWEN KUNNEN VISSEN!!

In alle vis disciplines staan er ook vrouwen aan de top. Die er net zo hard voor vechten als de mannen of zelfs harder omdat vrouwen zich meer moeten bewijzen. 

Met dit nieuwe vissende vrouwen platform is dit de plek om hier meer over te weten te komen. Ik kan alleen  maar zeggen, volg de barracudas met tips, vlogs, recepten, boeken, merchandise en meer.