BO VAN ROEDEN

IN HET DAGELIJKS LEVEN

Ondernemer

HAAR DISCIPLINES

Roofvis, boegmotoren / fishfinders / accu's en techniek.

HAAR PERSOONLIJKE RECORD

Snoek 0,98m

SOCIAL MEDIA

Instagram: bo_barracuda

bo roofmeisters barracuda.jpg

Ik ben in het dagelijks leven moeder van 2 kinderen Intty-Ann (14) en Maxime (10) en getrouwd.

Zo run ik een webshop in elektrische buitenboord motoren en een marktplaats website voor hengelsport artikelen,  ben ik mede eigenaar van een boten bemiddeling en verkoop bedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische boten. 

Vanwege de elektrische motoren ben ik langzaam in de hengelsport terecht gekomen. Om deze groep beter te begrijpen ben ik aan boord gestapt bij een aantal vissers en beetje bij beetje meer bekend geraakt met deze wereld.

Wat ik mis in deze kleine hengelsport wereld is een tegengeluid voor alle hengelsport platforms waar de majority toch man is. En ik weet een visser heeft geen gender maar manier van content brengen heeft dat wel.

Ik bedacht een hengelsportplatform dat gerund wordt door vrouwen. Vrouwen met skills. Vrouwen die hun eigen eten vangen. Vrouwen die vissen!

Onze vaste groep Barracudas bestaat uit een gemêleerd gezelschap, zo is de toon van elk stuk content anders en dat geeft kleur aan het platform. 

Op dit platform lees je hoe je het beste kan vissen op welke vissoort. Met welk materiaal en hoe je deze gebruikt. Wij delen tips / recepten en je kan in het forum vragen stellen, vrienden maken en advies uitwisselen. Maar uiteraard kun je ook foto's van je vetste vangst mailen want daar gaat het uiteindelijk om. 

De Barracudas is voor vissers, door vrouwen.

Ik wens je veel leesplezier en heb je tips, vertel het ons!